Jag som driver Fagermons Hästmassage heter Susann Rolfsson. Bor i Vretstorp på en liten gård tillsammans med min sambo Micke, hästarna Skarfur och Silfrun. Hästar har jag hållit på med till och från större delen av mitt liv. Skaffade min första egna häst 1988, islänningen Röskvi från Torstamåla. En mycket passaktig herre som inte ville trava annat än över bommar. Om jag hade vetat det jag vet idag så hade jag nog kunnat hjälpt honom en hel del med massage och stretching.

Under flera år funderade jag på utbildningen till hästmassör men kom aldrig till skott. Blev sjukskriven en längre tid hösten 2011, började då fundera på vad jag egentligen ville göra och som jag kunde kombinera mitt arbete med. Anmälde mig till en introduktionskurs i maj 2012 och var fast. Kändes så rätt. Har gått min utbildning till hästmassör på Axelsons Animal Massage School, en verkligt bra och bred utbildning. Jag blev klar i juni 2014. Under hösten 2014 har jag fortbildat mig i ryggrehabilitering av häst men också lite kring hur man kan hjälpa ryttaren.

Utbildar mig för närvarande till Diplomerad massör på människa för att kunna arbeta med hela ekipaget. Den massage jag utför är finsk djupgående massage.