Återförsäljare

Jag är återförsäljare i liten skala för Forevers produkter sedan en tid tillbaka. Tar hem produkter på beställning då det är svårt att ha ett lager hemma.

Mina egna favoriter är Aloe Propolis creme, Aloe Heat lotion, Aloe vera Gel. Provar mig fram själv för att kunna rekommendera produkter. Det jag tycker är bra är många av produkterna är lika bra för oss som för våra djur.

Produkter och prislista finns på Forever Livings hemsida. Ärdet något du vill beställa kontakta mig på telefon eller mail, se under kontaktfliken.

Om Forever Living

Forever har verksamhet i 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Alla produkter bygger på stabiliserad Aloe vera av hög kvalité från deras egna plantager. De äger hela produktionsprocessen, från planta till färdig produkt, och kan därför kontrollera och garantera högsta kvalité. De är idag Skandinaviens största direkthandelsföretag inom hälso- och hudvårdsprodukter baserade på Aloe vera. I Skandinavien har Forever funnits sedan 1998.

Gå gärna in på Forever Livings hemsida och läs mer om välgörenhetsarbete mm.

90 dagars nöjd kund garanti.

Aloe Vera Gel

Kan ges till häst, hund och katt. Även de har ju en tarm och slemhinnor och kan behöva få må bra invärtes. En del har märkt att hundar med foderallergi har mått bättre.

Dosering häst underhåll 12 ml/100 kg speciella tillfällen 50 ml/100 kg

Hund underhåll 1/2-1 ml/kg speciella tillfällen 2 ml/kg

Katt underhåll 1 ml/kg speciella tillfällen 4 ml/kg (beroende på att katter äter mer skräpmat såsom råttor, möss, fåglar).

 

Aloe Veterinary Spray

Är perfekt som pälsglans, utredning och spraya på sår. Kan sprayas på hästens päls, svans, man, spenar och hovar. Vid irriterande ögon blandar du Veterinary Spray med koksalt, 50/50.

 

Aloe Propolis Creme 

Använd till hundens tassar. Dels då de är torra, men även på vintern eftersom den inte innehåller vatten. Den kan även smörjas på ditt djurs förhårdnader, på pälslösa fläckar, torra sår och hästens kronrand. Bra till mungiporna på djuren, perfekt för bettet.

 

Aloe Vera Gelly

Som är plantan på tub är perfekt att smörja på irriterad och skadad hud. Gellyn kan användas på vätskande sår. Prova även på insektsbett, känns ju skönt för oss.

 

Aloe Heat Lotion

Som är ett värmande muskelliniment fungerar även på djurens ömma muskler.Tänk på att inte linda över Heat Lotion, det blir FÖR varmt! Testa även på hästens gallor

 

Aloe MSM Gel

Upplevs förebyggande vid ansträngning. Man kan sätta lindor över MSM gel.

 

Toothgel

Även djuren behöver då och då borsta sina tänder!!!!! Perfekt med denna milda tandkräm som inte innehåller fluor.